vad jag en gör blir de aldrig nöjda....

näär jag bodde hos farsan gjorde jag allt för att han skulle vara nöjd med mig de första åren. men allt efter att jag inte fick någon respons gick det ner ner och ner. jag gav upp slutade käpa var bara mig själv... sket i skolan villket jag får igen nu. men skit samma jag flytta till morsan fortsatte vara som farsan format mig. hår kall och på pisshumör hela tiden utåt men gråtande innuti över att ingen förstog mig. det nog någon månad innan morsan brytit sig igenom detta och fått tillbaka den magda som kämpar och gör allt för att alla runt mig ska bli nöjda och jag får känna mig bra.. men ärligtalat just nu ångrar jag att jag släppte in henne och min syster så pass mycket som jag gjorde. jag har berättat sakeer för min syster som hon antagligen kommer säga till morsan villket jag kommer döda henne om hon gör.... men så igår kväll så ville jag att hon skulle le när hon kom ner och skulle ta frukost. så jag tog en tom sida i hennes skriv block och skrev en dikt om hur mycket hon betyde för mig att hon alltid ställer upp ( villket hon inte gör ) om jag tänker efter.... jag skrev att hon var en ängel och ljuset i mitt liv för det är hon till och från. jag trodde hon skulle bli glad. tror ni hon blev det?? 
ne istället dampa hon loss på mig för att jag skrivit i hennes block. allt jag gör blir bara fel JAG ORKAR FAAAAAN INTE MER NU!!!!!!!!!!!! jag lover de räcker två grejer till sen drar jag jag skiter i alla häär.... det sägs att jag har ett hem här.. men tor inte det stämer.. hade min syster fått valt ville nog hon jag skulle bot kvar hos farsan. fick mamma välja skulle hon nog ha min inlaggd någon stans där hon inte behöver oroa sig. eller bry sig överhuvudtaget.... hennes kille blir väll glad för förvinner jag blir de lugnt. inga fler meningslösa bråk inte grejer överallt. inge skrik..... så om de inte slutar klaga och någon gång kan visa i mer en 10 min att de är nöjda med mig så sticker jag. vet ej vart jag skulle ta vägen.... jag sticker bara skiter i om jag bli tvungen att sova på tunnelbanan eller i någon port... bara jag kommer bort från detta helvete.... det är jobbigt att hela tiden gå och oroa sig för vad man gjort fel.... är besviken på mig själv att jag släppte in någon. jag borde hållit min fasad uppe. borde slutat hoppas på att någonsin bli älskad och om tyckt för den jag är... men en sak kan jag lova er morsan och farsan jag tänker ALDRIG bli eran lilla PRINSESSA igen. aldrig... jag var eran lilla rosa söta snälla prinsessa i 13år och det var 13år för mycket........................


värdelöööös

känner mig oälskad och överflödig. som om jag lever för inget. det är ingen som behöver mig. så varför lever jag??  jag är bara krävande och jobbig... kan inte ställa upp för mina vänner längre... jag finns inte för de som behöver mig, jag klarar fan inget längre... pappa har FAN haft rätt hela jävla tiden. jag kan inget är bara en värdelös liten skit som ingen någonsin kommer kunna älska på riktigt. ni kan leka med mian kännslor men aldrig älska mig för den jag är. jag mår illa varige gång jag tänker på mig sjäälv. är så äcklig o patetisk... liksom varför skriver jag ens här? som om någon ens skulle vilja läsa min dumma tankar? skriver ändå inge bra.... så snälla kan jag inte bara vakna ur den dumma drömmen. hur kan jag tro att jag klarar något?? varför har jag aldrig lyssnat på de i min närhet. alla från barnddbergen hade fan rätt alla Cammilla, Sabina, Fredde, Adde, Alexandra ja alla hade fan rätt om hur dålig och villken jävla hora jag var. man ska ju lyssna på sina föräldrar så för låt farsan för att jag aldrig lyssnat... du kanske har rätt i allt du sagt... tillo med att du inte är min farsa... jag vet inte var int på den tiden då jag skapades så man vet aldrig. mamma kanske var med någon anna. kännske är därför jag är så världelös på allt jag gör...





snälla gå, bara gå.... jag är inte värld någon som dig... så gå nu innan jag
fastnar för dig... du är underbar men jag är ej värd en vän som diiig

det fanns en gång för länge sedan......

Det fanns  en tjej, hon var så glad. men så en dagtog det bara slut. allt gick under och hon försvan....hon tog sin flyckt in i mörkret. hon gömmer sig någonstans lång, långt in i mig. hon vill komma fram men kan ej. hon brottas varige dag med minnen och bilder i mitt innre. allt det hemska håller henne fången i mörkret, går ej göra något åt. jag brottas varige dag med mitt förfluta, för att vara så normal som möjligt. hur mycket jag än anstränger mig funkar det inte, känner mig inte som alla andra. känns som om jag har en stämpel i pannan där det står " sätt på " eller "hon har problem, hon går med på allt " det känns som om alla utnyttjar att min själ har lämnat min kropp. och att den lilla glada tjejen som en gång var jag men som nu är fast i mitt mörker. jag orkar inte längre...


blod kommer rinna i kväll, ett liv kommer försvinna

jag går sakta, steg för steg fram mot mitt mål. inget kan hindra mig nu. det är bara jag mot världen, iget ni säger eller gör kan få mig att ändra mitt vall. det är för sent. jag är helt själv, instängd i ett mörker. jag hör hur någon roppar  långt, långt bort. kan ej placera vem eller var, hör bara en röst. känner mig ensam, lämnad och sviken... jag byggde upp en mur som skulle skydda mig men som ni gång på gång rev, var gång byggde jag en större och starkare. tills den en dag blev så stark att jag inte kan ta mig ut. jag blev fångad av mitt eget jag. i ett mörker jag aldrig kommer klara.




jag vill ta mig vidare, vill klara mig ut i världen med ett leände på läpparna och släppa allt. jag vill kunna höra era röster igen. jag vill känna mig älskad och behövd och inte bara krävande. just nu klarar jag inget. jag har ett mål jag vill nå. för var dag som får tar jag två stegfram och tre tillbaka.. den mur jag byggt upp för att skydda mig från all svek och ondska har blivit de mörker jag idag är fast i... mörkret förbjuder mig att ta till mig allt de bra ni säger, det stänger det ute låter mig glöma allt som en gång varit bra. känns som om allt runt mig består av svart och vitt. finns inga glada färger längre. den ända färgen som är kvar är rött. rött som blooodeet som rinner på mina armar, som färgar mitt vita laka på natten.



kämpar för att de ej ska rina, tänker en rispa gör inget. vill bara se de rinna kan ej sluta. det är en skön kännsla se hur det riner längst min arm, gör en rispa till de kommer mer, mer.... Vill känna kännslan ruset i koppen av blodet som rinner, hur jag sakta, sakta går sönder.  att göra det har blivit ett beroände utan blodet som rinner är jag ingen. hör hur ni säger att ni alskar mig. men det är som ett annat språk... jag vill ta det till mig. vill känna att jag betyder något för någon, att jag är behövd. ( kan inte sätta ord på något mer nu..... )


va fan ska man skriva?

ja men hej på er däär ute....

hoppas ni haft en bra helg... min har totalt sugit förutom i daag.. då jag fick träffa en av mina älsklingar. inte länge men spela roll fick träffa henne och jag behövde det.. jag kommer fan inte överleva hela lovet. liksom min syrra och mammas kille kommer va hemma 24/7 stååår bara inte ut snacka om bråkigt det kommer va.... hoppas jag kan hänga med sandra o bada på tisdag med och att jag kan va på filmkväll på måndag... sen på tal om inget så ska jag va hos min farsa på nyår.... hmm då man vill kunna se fram mot ett nytt bra år hur ska jag kunna göra det dääär??? liksom farmor har farfar, pappa har sin tjej, min farbror har sin fru, elvis har love, ville har pappa och hans tjej..... vem faan har jag?? det blir precis som förra året... alla har någon att säga gott nytt år till och skåla med.... jag får stå där själv i år med och skåla och säga gott nytt år till mig själv. ingen att krama.. och typ halv ett kommer alla ihåg mig... jaaa så himmla kul.. o min syra ska inte helle va där för hon ska typ försöka hitta en fest att vara på... jag har ingen fest att gå på... mina vänner måste va med sina FAMILJER......  såå jävla piss får stå ut helt själv med farsan o släkten dää..

aja kram puss ska va social på msn nu... puss





vet de e låångt kvar men liksom hallå måste händå hitta en lööösning...


tankar är så jobbiga varför finns de??

heeeej alla glada. ja nu är klockan sen i gen. rent ut sagt 01:19. fan önskar jag lagt mig vid 19:00..... istället för att sitta uppe vid datan och druckigt cider. men aja nu är det ju så att jag råkade göra det ändå. tankar som man får efter lite cider och vad det nu var jag fick av fredde... men aja tillbax till tankarna. jag har en kompis som är orolig för vad jag skal göra om jag träffar fredde. även om jag säger det inte ska hända något så litar den inte på mig. vi kan kalla kompisen för K... sen när jag säger jag inte ska träffa han bli han lugn och det är ju bra. jag fattar att han inte litar på mig men skit samma. men k skulle i alla fall supa i dag med sin kompis B som vi då kallar han... igentligen skiter jag väll i det.. det jag däremot inte skiter i var att om jag skulle vara med fredde skulle jag smsa hela tiden så han visste att det inte hände någe... men när jag klagar på att han inte är social så sa han bara okej... jag älskar dig.  liksom varför skulle jag skriva hela tiden om inte han ska. jag litar på han och bryr mig inte men skit samma..... orkar inte bry mig. klockan e för mycket för det. men aja måste faaaan sova snart så jag slutar va så jävla jobbig. fattar inte att han kan gilla mig. jag e bara jobbig och iriterande. han ska komma den 14/11 och stanna till 16/11 tror ja de blir om jag inte gör bort mig igen. liksom HUR FAAAAN står du ut med mig?!?!?!?! jag förstår dig helt om du inte gör det för jag är störd. du lär ledsna efter en timme med mig sen lär du aldrig mer vilja se mig. det kan jag fan slåå vad om.. vem är med 50 kr på det... aja nu ska jag sova god natt. soov gott.

JAG ÄLSKAR DIG K !!!!!!!   du är underbar och bääst och slår vad om att du kommer ledsna på mig för ja e så jävla patetisk, jobbig , och helt helt stööööörd...



vänner?

jag har alltid vart en sådan person som ställer upp till 100% på alla mina vänner oavsett hur nära eller inte vi är. mina vänner som har mitt nummer kan ringa 24/7 och då menar jag verkligen det oavsett om klockan e 3 eller 7 på morgonen så svarar jag. eller skickar mina vänner ett sms och säger ring så fixar jag alltid så jag kan ringa. och många av mina vänner utnyttjar detta. och de tycker jag vore bra om det funkade åt andra hållet med... jag tror bara jag har en kompis som ställer upp till 100% för mig och det är mitt ex..... mina andra kompisar kan jag inte ringa mitt i natten och det är det jag behöver oftast. jag har inte heller trygheten med dem att de aldrig lämnar mig... hmmm det är ett stort problem... men men nu kom syrrans kompis ska va lite social så skriver mer en anna gåång..
'

så under bar familj man har!!!!!

hmm varige fredag ända sen jag började skolan måste jag senast gå vid 07:30 annras kommer jag sen och varige fredag har vi tvätt tiden från 7-10.... nere på ytterdörren har alla i familjen skrivit när vi måste gå på morgonen och när vi kommer hem på eftermiddagen. gissa när min underbara syster väcker mig?!? jo 07:24 och då tror hon jag sak hinna ta på mig kläder dra på mig macara och äta frukost. okej frukost är en baggatell... men måste ha det i bland. det som va ännu underbarare var att de sket i min tvätt. de kom inte ens in o fråga om jag hade någon tvätt... liksom halllå snällt där. aja får välla se hur mycket dom hinner tvätta.. önskar jag bode själv så kunde jag sköta allt själv. som i går när det inte ens lämnat middag till mig!! senaste veckan tror jag inte jag och mamma har vart samas enända kväll.... undra om hon börjar fatta varför pappa gett upp.. jag jobbar på det men om jag hela tiden slinter imellan och inte känner mig som en del i familjen hur FAN ska jag då orka vara trevlig. hos pappa var jag hans lilla piga som skulle städa lagamat o hålla käften.. hos mamma är jag deras typ lilla börda. som spelar hög musik och blir förbannad... som jag mår nu kanske det inte är konstigt att mitt humör är så..... men liksom de vet inte dom och vill inte säga det heller för då blir jag bara jobbig och min syster kommer känna sig utanför i stället fför mamma och hennes kille kommer ba ha koll på mig för att jag inte ska göra något och du MAMMA det ser vi ju hur det gick sisst. det gick bra ända tills du och alla andra JÄVLAR  slutade bry er igen.... sen va jag nere i botten.... jag var på väg upp men se då för helvete till att jag kommer upp ni släppte greppet efter en meter på en väg som var 10000000meter lång... en meter på den vägen är då inte så långt och om ni nu behövde stöta mig så mycket för en meter gissa då hhur mycket jag behöver för att ta mig upp... jag behöver komma hemifrån.... fan att socialen ska va så dumma i huvudet.... - Ja men Magdalena mår ju bra nu så då släpper vi henne...  mm bra va det ju... jag gick upp en meter och tillbaka fem..... vad är logiken i det??

aja nu ska jag springa till skolan snart så jag inte kommer mer än en och en halv timme sent... för har lite att packa om innan jag kan springa... *ler* hare bra alla glada läsare... var ni än sitter...



Jag vill bara få ut alla saker.....

Jävla msn

min msn och internet sammarbetar inte. liksom hallå är ni på mammas sida eller. ba för att mamma vill jag ska stänga ner vid tio betyder de inte att jag gör det. Ler. men men livet e så ibland. jag träffa några gammla polare i daag gud va kul det var. men alla var sig helt olika,.... vi baka kladdkaka och en jätte mysko tårta... sen aså jag hade tänkt att inte skriva någe i kväll men sen va det ju så att min lilla älsklign ville jag skulle skriva så får välla skriva några rader dåå... *ler*
antar då efter som du ville jag skulle skriva att du läser dett. så vill ba säga att du är underbar och betyder mycket.... längtar tills du kommer. vill ha en kram och mycket där till *ler* men nu e de bääst jag avslutar innan allt laggar satan... *ler*


skiter it

jag vet mamma om du läser detta datan av vid 22... men ärligt så SKITER jag i det i kväll / natt. jag skiter i allt. ärligtalat kan jag inte göra annat än fel. inte konstigt att folk lämnar mig med tanke på allt jag gör hit och dit. ärligt talat skiter jag i hur jag själv mår med det jag gjort. bara jag inte hade svikit alla jag älskar. mina vänner min familj och mitt ex. min nya stora kärlek som betyder guld för mig och fått mig i en bra start åt rätt hel. men som nu hatar mig. kommer inta klara mig om jag inte får han fatta.. han är min skyddängel. och igår på msn hade vi ett samtal där vi pratade om att han skulle ha tålamod med mina utbrott och misstag men det har han tydligen glömt. undra om han skulle svika en vän som gick på dråger med... skulle inte vilja vara den vännen i sådanna fall. aja antar sånt är livet.. nu orkar jag snart inte mer. fler och fler lämnar mig stället för att fatta att det är nu jag behöver dem.

en sak jag skrev på skolan förra veckan till skåningen efter att insett en sak:

"Jag har äntigen funnit en Ängel, en Ängel att Älska och som får mitt hjärta att slå. han fyller mitt hjärta med Kärlek, ( Kärlek som alla förkännar att känna. ) ".


ett littet sitat jag skrivit efter allt hat jag haft mot mig själv. men tror jag är tillbax på ruta ett för han verkar inte vilja vara min ängel längre tror jag ställt till det för mig själv. jag är en världelös människa. men antar att det bara är att stå ut med sig själv till slutet. villket jag hoppas kommer snart, vill bara bort från all jävla skit och bort från mig själv. jag är så jävla patetisk. trodde jag var påväg mot ljuset men tydligen bara till ett ännu större helvete,.... aja nu måste jag sluta orkar inte mer. börjar fan gråta och orkar inte det.. camar så liksom vill inte visa...

hej rå på alla ha en bra dag i morgon / idag...


gud va skönt att vi kan vara vänner

heej alla glada där ute. i daag var jag sjuk.. så jävla trist.
men mitt ex hade håltimme i dag och vi smsa lite med tanke på att vi tjafsade i går. så ville båda säga fölåt. han fråga om han kunde komma förbi. det känndes lite skumt var liksom tre veckor sen sisst... men när han kom så pratade vi och skämtade. det var skönt. det var som om inget hänt vi var bara vänner. han vet liksom så mycket om mig med hur jag mår och lite sådant. så han visste att jag behövde kramar och det var så skönt att bara få sitta och bli omhållen. jag har saknat det. det va härligt att prata vi kom fram till mycket intresanta saker oxå. men de tänker jag inte skriva häär. men förlåt till alla jag dissade i dag som ringde eller smsa... *ler* men jag hoppas jag och mitt ex fortsätter ha den här kontakten och kanske ses då och då. för han är den som funnits mäst av alla för mig och inte svikit mig vad jag än gjort. han har alltid litat på att jag åtminstonde försöker ta mig ur mina beroänden.. är glad att han stöttar mig till 100% även fast jag svikit honom tusentals gånger. tror vi passar bättre för varandra som vänner än när vi var tillsammans. är glad vi kan vara vänner... men  nu får ni ha de så bra.. älskar er alla där ute... speciellt min lilla älskling ( skåningen )

Pappa fatta nån gåååååång

jag förstår ej  varför jag spiller mina tårar på någon som dig. så fort jag tänker på dig bli jag ledsen. du var den som gav mig liv att leva. jag önskar du ej givit mig det!  du hade makten att bespara samhället en stor börda. varför var du så dum att du gav mig liv? och nu när du givit mig det går det ej göra något åt. kan du då inte ens visa att du älskar mig eller att jag betyder något. Jag och Anelli är FAN mindre världa en din nya tjejs hund!! kan du ej fatta hur det känns? aldrig under min upväxt har du kunna sagt att du älskar mig, inte en ända gång, så varför kan jag inte inse någon gång och sluta hoppas? antar du är en ganska stor del i mitt liv även om du sviker mig gång på gång. känner mig lämnad och blottad in för alla. jag har några få bra minnen kvar, fast vet ej om det är fantasier eller verkliga. nästan det ända som kom ur din mun på 5 år som jag bode hos var hatiska ord mot min mor. inte ett ända vänligt orda till mig på FEM JÄVLA ÅR!!!!!  utan jag gjorde bara fel eller förstörde saker. kunde inte ens sköta skolan. straff efter straff raslade in efter tider jag missat. ett enda slag och ordet hora kan såra någon så man ger upp. det hända en gång och ändå är det, det jag minns bäst. du vet att mikki såg och hörde dina ord. hon var den som först såg min blick. de hon såg var ej tårar, det hon såg var ett hjärta som gick i tusen bitar. en tjej som gav upp att vilja bli älskad. det har nu gott 3 år om jag ej mins fel, har du ännu inte sagt sagt förlåt.  antar att jag får komma över det helt enkelt lära mig leva med allt som hänt precis som allt annat. kan inte någon råka putta mig framför tåget eller att bussen krockar och jag är den ända som dör? då slipper både du och samhället mig. kan jag inte trilla i vattnet och ej komma upp.. livet vore så mycket enklare om det ej var mitt fel om jag försvan in i tomma intet. om jag dog skulle du då ta vara på den dottern du har kvar, eller skulle du anklaga mamma??





Jag älskar dig pappa och du har vart mitt allt/ är mitt allt men vet ej hur mycket längre jag orkar med. i fredags efter mamma berättat vad du prioriterar först så grät jag konstant i två timmar. jag orkar inte lägga ner fler tårar på dig. du har FAN sårat mig nog. jag bodde hos dig i 5 år och du var allt jag såg upp till dig. men det jag förstår nu är bara att du gett mig ett dåligt teken på kärlek. jag vet fan inte ens vad det inebär. hur visar man en annan människa kärlek när man inte ens har fått det själv?

KRam Maggie


villken lördag

hahah faan va kul vi hade tjejer. livet är faan bääst med er. middagen var helt underbar sandra... och alla hjälptes åt det är så det ska vara eller hur,. sen när ni sjöng siiing star och alla kunde låtarna villken stämning det blev asså. helt underbart att vara med er man har inte tråkigt en enda sekund. har inte så mycket tid att skriva så ska skriva det vi viktigaste. när vi sminka oss snacka om snygga vi blev... mitt håår vilket trassel det är i dag. Sandra du ska alltid somna föst Lisa och jag hade fan rätt när vi slog vad om vem som skulle somna först. och att du inte ens mins att du satte dig upp och sa åt oss att hålla käften. vi snacka i tele med skånigen hur länge som hälst är ett under att han inte typ hmm dissa oss totalt. fattar inte att han fortfarande vågar komma upp. de lär ledsna efter en timme. men åter till kvällen. vid typ runt tre fyra så ville jag och josse ha någe att äta. vi ba fan va hungriga vi är. så skulle in o pissa och då tog vi med oss socker kladdkaka ut och åt... mums men sen mådde alla illa som fan. vi såg på bambi oxå. och då vakna sandra till och ba ni ser på bambi.. sen  såg vi en film till. eller nestan en hel. sen ville josse och Lisa sova. och alla vi tre sov på en luftmadrass så vi blev litte sjösjuka nör någon rörde sig. vid sex fick jag för mig att jag skulle sjunga så jag låg och sjöng gamla svenska hits. "jag vill ha en egen måne" och lite sådant. sen typ bäbe vita lam och blinka lilla stjärna. du va Lisa försökte döda mig. tur att Josse låg emellan oss. vid sju somnade alla och sov ba till nio... ja det var kort om vad som hände i lördags till sööndags det var helt underbart. jag var verkligen ibehov av detta. liksom mitt liv var på väg under men det här ger mig kraft att orka några veckor till nesta gång det blir tjej fest / helg. villket blir redan nesta helg.. eller hur lissa min älskling...

ha ne bra natt alla glada där ute.





älskar mina små älklingar...

fortsättning i går....

ja då alla som gått o väntat på fortsättningen från igår här kommer deen. trevlig läsning...

ja som sakt jag skrev i går. jag har mycket tankar hit och dit. jag vet ej längre hur jag ska orka. jag får inte en enda lugn dag hela tiden ska det hända något nytt. ärlig talat dte ända jag vill göra nu är att hoppa skolan, sova och bara låsa in mig bort från allämnheten. jag orkar fan inte med någon. min vänner jo jag vet att de finns men samtidigt vågar jag inte släppa in någon så pass nära mitt liv så jag bottar hela min insida villket jag skulle behöva. förr var de ¨få gånger ångesten verkligen slet tag i mig, men nu kommer det allt oftare. gångerna blir tätare o hårdare varige gång. vad gör man när man inte längre orkar fortsätta. jag vill att det ska bli bättre. den lilla glada tjejen i mig försvinner längre och längre in i mitt mörker för varige dag som går. jag gör saker som jag ångrar men antar att alla gör det men mina misstag bara upprepas dag efter dag i mitt huvud som en film. och för att glömma det som hänt eller bara få försvinna gör jag bara värre saker. jag bara väntar på den dagen då allt kommer krascha. jag vill inte heller lägga allt det jobbiga på mina vänner. jag vet att de vill kunna ställa upp och finnas där för mig. men samtidigt, vill jag ej skrämma i väg dem så jag blir själv. villa bara stänga in mig få sova resten av mitt liv. jag vill inte att andra ska må dåligt pågrund av mig, att mina vänner ska känna sig dyngda av mina problem. vill inte besvära dem i min närhet. jag vill ha någon att älska. att hålla mig fast vid. någon att ÄLSKA på RIKTIGT... någon som älskar mig för den JAG är. någon som stannar fast jag får mina små utbrott på ingenting, som ger mig tiden att klara av mitt beroände och sluta. ger mig platsen att andas och samla mina tankar låta mig komma till han/henne. jag vill känna mig betydelse full. veta att någon behöver mig. att jag gör någon nytta just nu känner jag mig bara ivägen för alla som om jag är överflödig och inte behövs. det var så skönt. i går när jag fick värsta ångest atacken på länge och bara skicka ett sms till Johanna och sa att jag snart ger upp att jag inte orkar. det han inte ens gå en sek så ringde hon. vi pratade så länge om allt och ingenting. det är inte alltid jag måste snacka om det som hänt utan bara varva neer och snacka om vardagen. asså utan dig Johanna hade jag aldrig orkat. jag känner mig överflödig men du får mig att känna mig betydelse full. jag älskar dig så otroligt mycket.. tack sandra o lisa oxå... och alex du har fått mig att inse hur mycket jag kan lära av livet. tack för att du finns och att jag fick ha dig i 1 år och 3 månader. det var den mäst lärorika tiden i mitt liv. kram på alla mina vänner.



är rädd  att älska någon......
vill ej bli lämnad...................................

varför?

under än längre tid har jag reflekterat över mitt. det finns ganska mycket att gå igenom. jag har funderat på vad jag kunna gjort annorlunda hit o dit och det är ganska mycket. men samtidigt om jag gjort de valen annorlunda skulle jag sitta här då? vore jag jag?? tankarna bara flyger runt i mitt huvud. vad ska jag ta mig till?? har ingen att älska eller fästa mig vid som jag är säker på att den inte lämnar mig....... fortsättning i morgon............................

hmm hur ska jag överleva.

ja hej alla glada där ute.. hihi

idag vakna jag för sent. villken överaskning va sandra... jo men då bad jag mamma ringa skolan. o säga det. jag orkade dok inte komma förens till lunch så la mig för att sova en timme till men vakna inte av klockan så jag sov till 13:20 då min sysster kom hem från sin skola. o det första jag tänkte på sen var inte att ringa mamma o säga att jag inte var på skolan. men tydligen ringde min lärare mamma o frågade två gånger var jag var. så ja fick litte skit när hon kom hem och nu får jag inte åka eller ta hem kompisar på två jävla fucking veckor. jag måste stänga av datan tio och senast vara i sängen kvartöver. liksom hur ska jag över leva?????????????  men men får göra det bäästa av saken och hålla er uppdaterade här hur det går. så slutar jag skriva så vet ni att jag inte överlevt. kanske klarar första vecken men sedan lär jag få abstinens...  aja hare bra mina små älsklingar.

KRamar Maggie..

P.s
kommer sakna mina nattliga samtal med min lilla sötnos. kommer sakna din lilla gubben... *ler*
D.s




varför jag??

jag vet inte varför men det händer alltid. så fort jag tror livet ska bli bättre går det under i gen. det är som om de glada i mig aldrig funnits. och så fort den underbara kännslan av att få älska något kommer så lyckas jag skrämma ii väg den jag älskar. mitt humör och mitt dtörda behov är ett problem jag jobbar på det men jag har inte tiden. när jag klarar mig ur detta kommer alla ha lämnat mig. jag fattar inte hur min själ skunde lämna mig. den har varit borta i ett år. den sitter på min fönsterbräda o ler så fort den mins. den ser bilder, känner lukter. allting är som en enda lång film som inte går att stoppa. den spelas upp varige kväll. jag prata med min kurator i dag och de första hon sa efter allt hon fått veta av alla andra var. "jág fattar inte allt du klarat dig så läänge som du gjort, hade jag vart du hade jag inte funnits nu". fan va GLAD jag blev. äntligen någon som fatta hur det var. hade det aldrig varit för sandra o lisa hade jag inte klarat det. och de sa jag till henne. jag fattar inte ens själv att jag lever. hade jag haft de som jag vill hade jag varit död nu. jag ska försöka samla kraft att orka ta mig upp ur skiten igen men håller två dagar max sedan är jag tillbaka på ruta ett. jag kan inte sova på nätterna likosom klockan e fan 00:28. jag är rädd för att lägga  mig. alla ansikten luker och kännslor som fyller rumet de tar över mig som om jag e besatt. önskar man kun de gå i skoan på nätterna o sova på dagarna. men det går ej. JÄVLA PISS. måste spva snart ska upp vid. 6 i morron om jag kommer upp ur sängen förstås.. så antar jag ska sova.. skriver mer någon dagframöver...


KRamar Magdalenaaaaaaaa........................

nu e klockan snart ett.


liisa mitt hjärta du betyder så otroligt mycket

heej nu e klockan då 06:41 söndags morron.. hihi.. alla sover utom jag. sandra lisa få inte damp vet ni hatar jag e uppe så sent.. hehe men e helg.. Lisa jag vill bara du ska veta hur otroligt mycket du betyder för mig. du ställler alltid upp. du lyssnar och står kvar vid min sida hur många misstag jag än gör. utan dig skulle jag inte klarat mig speciellt länge. du sandra o alex ställde alltid. upp. och jag har så finna minnen med dig även om tiden varit kort. men måste inte ha gott lång tid för att man ska kunna haft kul... eller hur älsklingen min... alla våra filmkvällar / helger. min tjej kväll där vi ragga upp killar i parken. hos sandra när jag o sandra badade. så mycket mysiga minnen pch fler ska det bli. du är bara bääst glöm aldrig det. älskar dig så mycket. nu e  klockan 06:47



du är så under bar. finns alltid här för dig. älskar dig min ängel. jag
vakar över dig..



haha sosst vi hade tjej middag. sandra har du snot mitt likörglas medan
jag fixa läsken?? den sår för nära dig... mitt röda glas. älskar er bååda

Sandra min ängel

haha sandra ska välla börja med att jo jag vet att klockan e 03:07 och att du vill att jag ska sova.. asg. du är så sööt när du klagar på mig i skolan om att jag lägger mig sent på vardagar runt tre och går upp sex sju... fast nu är det helg. du är så underbar, är glad att du bryr dig i alla fall. vi har så otroligt finna minnen. mins du min födelsedags filmkväll förra året?? när du var i din sovsäck och vi sa de var en kondom. haha. och mamma fotta oss på morgonen när vi sov.. eller filmkvällen hos dig vitlöks bröd mitt i natten... LOL du jag och lisa det är den bästa kombinationen någonsin.
ingen kan ha roligre än oss. när ni "kidnappa" mig i torsdags om jag inte minns helt fel. var så kul. vi va hos dig. vi håller i hopp vått som tort. vet hur jobbigt du har det just nu och hoppas att du fattar att jag ställer upp till 100% för dig. det är bara logga in på msn e inne fan 24/7 eller smsa ser det och kan ringa eller ring svara alltid. kommer ladrig lämmna dig i sticker glöm inte det. du är min lilla älskling och lisa min stora älskling. men nu måste jag sova annars blir du jätte sur,... *ler' nu e klockan 05.49... hihi

och ska skriva om lisa med... 


 


älskar dig gumman. wi 4-ever....


haha Krogen i dag

hej alla glada där ute... hiih.. i dag tog vi upp båten den var kallt som FAN... jag fick träffa farsan i dag. gud va underbart. jag har saknat han som fan. fast han ville bara ha mig som hundvakt. det kändes så... sen fick jag träffa mina underbara små kusiner. love som precis fyllt 5 och elvis som fylde 7 i sommras tror jag... om jag inte minns helt fel. dom e så söta. men höll på att lacka satan på dem när vi var ute med hunden ville. de lyssna ju fan inte på en. men men vi hade jätte kul på kvällen spela wall street och typ så.. tror ni pappa kunde hålla sig nykter?? nej fan så heller. vid 8:a var alla vuxna halv raka. så vid 20:20 sa jag hej då och gjick. pappa, hans tjej och ville följde med mig till bussen. jag fick en kram av pappa i dag... det var så skönt, för det var flera mpnader sen sisst. han kunde tillo med säga att han saknade mig. : )
när jag åkt så smsa jag fredde som är min lilla söötnose. och sa att jag var på väg hen så han kunde ringa och snacka med mig. tråk att åka själv liksom. vid slussen kom jag på att jag kunde ringa mamma och fråga om hon var kvar på CD. det ar hon så åkte till mamma på krogen var där nio... dörrvakten bara hej där. ålder... snacka om hjärtatack. jag ba med as tyst röst "mamma sitter där inne" han sa okej och lät mig gå in.. i vanliga fall brukar de säga åt mig att gå runt tio. i dag sa det inte ett piss... vid 00.10 så gick vi... så kul vi hade notan var på 731:- haha... jag är dyr jag vet..  men men nu sitter jag hääär. aja sov gott i kväll... puss på er alla glada....




p.S

de bäästa som finns i hela världen är att snacka med min lilla älskling. hoppas han fattar hur mycket han betyder. lägntar tills vi kan ses. vill så gärna få hålla om han och ge han en puss. *rådnar*... hoppas jag kan köra bort mamma när de kommer upp. han o hans kompis.. fast kan gå om hon e på sitt rum bler det lika kul ändå... *ler* om du läser det här så vet jag att du fattar att de e till dig... du är bääst glöm inte det. puss på diig min älskling

D.S

de e fan inte normalt....

jag läste just en kompis blogg. hon hade skrivit om ideal. jag fattar precis vad hon menar. liksom jag Sandra och Lisa har våran egen stil ingen av oss är super smala och har jätte bröst eller jätte ass men vi e snygga endå. liksom måste all media sabba ens kroppsuppfattning?? vi var hemma hos Sandra i går och då starade vi tv och det var Topp Modell. asså jag fattar inte att folk pallar med sådant. jag mår illa av att se sådant. för de ända dom gör är att sabba för sig själva. snälla världen vakna upp tjejer dör för att göra sina chefer stolta och bara äta max en ostkub om dagen. får det verkligen vara så? man läser i veckotidningarna om hur de kommer på nya träningspogram kombinerat med olika dieter. sen ser man sakta sakta hur modell efter modell blir smalare och smalare. de tinar sagta bort till skin och ben för att sedan må så dåligt så de svimmar under fotograferingen och då trycker man i dem en choklad bit så de ska klara jobbet. liksom vill de ha smala modelller åk til afrika anställ ett barn ni har en modell och barnet kan klara sig med lönen. istället för att sabba normala människor. som mår bra från början. tycker så synd om alla som faller för det. villet jag var på väg att göra tills en kille fick mig att inte att det är inte hur du ser ut som spelar någon roll det är insidan. hur du är som persson. desutom vill de flesta killar ha någe att ta i litte mage lår. det är inte mysigt att mya med ett benrangel.. och som ung är det bättre med små brööst liksom små och fasta. bättre en stora och hängiga... *ler* aja ska börja avrunda det här skulle kunna skriva typ hur långt som helst om det här men ska palla läsa oxå...


tjejer våga stå emot idealen. det är inte snyggt. var dig själv stå inte framför speglen i ett år. räcker med fem min va faan...



är det här verkligen snyggt?? det tycker inte jag.. hon ser sjuk ut..
så snälla vakna, hjälp tjejer i din närhet att inse att de är vackra hur de
en ser ut. eller vad de än väger.......



god natt... klockan e nu 01:24... ska dock inte sova ba sluta skriva blogg.

faan va skööj man kan haa..

Lisa, Sandra och Maggie e bäästa polare 4-ever. vi håller alltid i hopp...  gud va vi sjöng och flumma i slusen i dag asså. snacka om mycket snea blickar vi fick på oss. men sådanna är vi. vi tre...jag vet att jag stavar som en kratta så här sent på kvällarna sandra,... kolla gårdagens inläga... hahah... haha lisa när sandra skulle peka och säg att hon skulle välja platser i bussen och tar mig på brösten,... lol. så normalt.. och sandra du ska bara veta hur var det så himmla mysigt att få ligga med huvudet i ditt knä när du sjöng och jag somnade. kände mig trygg där. visste att du fanns kvar. även om de bara var 30 minuter sov jag bättre än på lääänge.. vi är fan de bästa kompisar man kan se vi kan ha så roligt åt så små saker... hihi...



wii 4-ever and ever

nu måste jag fan sova snart. blir lika sent som i går.. klockan e liksom nu 02:26... hihi blir lätt så när man har två underbara killar att snacka med på msn. man fastnar lätt när folk e så sociala och trevliga som de ttvå är... *ler* men gillar att snacka med båda men älskar bara en av dem. tog slut på mina mobil pengar på han i daag... så sorry om jag inte kan smsa med någon fram till den 25... aja nu ska jag skriva klart de här så han får läsa. han e värsta orolig över vad jag skrivit om han... haha LOL...

P.S
han tror jag har skrivit att han bara snackat sex i kväll..... ( nu har jag det )
D.S




måste sova puss på er 02:32

kan inte sova...

ja hallå där ute. klockan e nu 03:08 och jag kan inte somna. ibland e livit lite konstigt. i bland vill man tro på ödet och att ödet för två personner samman. ibland är det ren tur. det som förde mig ihopp med världens underbaraste kille som rädda mig ur all skit tror jag bara var ren tur blandat med rätt tillfälle. du är den som snackar med mig när jag inte kan sova på näterna. du snackar med mig nu. vi har kul. längtar så tills  vi kan ses. du är så otrolig söt. din röst är helt underbart len. och skånska e verkligen den sexigaste dealekten i hela sverige. utan dig tror jag att jag hade gett upp efter att de tog slut med  killen. men du fanns där. du var inte som alla andra som bara vill ha sex. alla fall inte va du vissat en så länge. vill så gärna träffa dig. få ge dig en kram och en puss. se ditt söta ansikte, få pussa dina fina läppar. varör bor du så långt bort???

jag Älskar dig my sweeety



nu ska jag sova. klockan e 03:18

mitt liv Hora!!

ja så fick jag veta i dag att min F***A till So lärare och mentor har ringt min mamma och sagt att det inte går bra för mig med historian. jag vet att jag var sjuk mycket så jag missa men sen hade vi ett läxförhör om andravärldskriget där jag tyckte det gick bra men tydligen inte hon.. liksom hallå kan jag inte ens få känna mig bra. om ens bara för en dag. jag kämpar jag pluggar så jävla mycket jag klarar men det räcker inte. jag pluggar dubbelt upp vad alla andra i klassen gör men det funkar inte. mitt liv e fan förutspåt som H**A. jag lär inte få någon utbildning ingenting. mitt liv är inte ens värlt att leva. för om jag ska siterra min kompis. "men maggie ett liv som hora är förfan bara bortkastat". så med andra ord är mitt liv bortkastat..... så nu vet jag det.... aja nu ska jag se vad mitt sugiga liv vill mig i dag. kanske hittar någon med pengar som har lust att Cama eller vf inte ses....

RSS 2.0