KRAMFORS

ja så var man äntligen här då då....
är så jävla skönt... snö och kalt men ändå härligt...
skulle gö va som hälst för att bo här i gen...
hatar mina morsa och farsa asså...
skit i skolan, killen och dom bara jag få bo här i gen...
men men måste till stockholm på tisdag i gen...
hare bra till nesta gåång..

Kram Maggie

ett helevte på jorden...

Jävllla Fittttt värd...
allt går bara åt helvete hela tiden.
alla hatar mig. min farsa tänker dra
bort jag vet inte vart jag vet inte om jag får tag på
han. vet fan ingen ting. han tänkte inte ens berätta.
alla bara lämnar mig en efter en. det är bara vänta så
försvinner säker mamma oxå. fattar inte att jag e kvar. inte
 när livet är så här... inte ens släckten på pappas sida verkar bry sig...
fattar inte att jag orkar...
aja nu ska jag dra.. hej råå..

Kram Maggie

image21

nu börjar jag se ljusare tíder i mitt liv.

äntligen känns det som om mitt liv börjar klarna upp.
jag börjar få hjälp med det jag behöver och jag har fått något
 som hjälper mig att sova. snart tror jag att jag börjar orka ta tag i min skola få
riktigt i gen oxå... för asså skolan är kul när jag fattar och lärarna kan förklara. men vissa lärare är bara för jävla dumma i huvudet och lägger så himla mycker på mig. dom kan bara komentera det som är dåligt och säga gör om det  här. fast jag tycker att det är bara. dom kan aldrig se hel heten och säga att ett arbete är bra men att det här behöver fixas med mera. allt ska bara vara fel. jag tror det var de som fick mig att gå under totalt. bit för bit bröt alla ner mig. nu när jag vart borta därifrån och pratat med folk på sös och på en skola jag var och kolla på så fick jag hela tiden höra bra kretik och det behöver jag. jag känner det själv. jag måste få höra dem bra sakerna om  mig inte dme dåliga. eller åtminstonde det bra mer än dom dåliga. men men nu börjar allt få en lösning vi tar en dag i taget sa dom på sös och att vi sakta men säkert lär lösa saker.

Ha de bra
KRam
Maggie

här är en renskrivning av det jag skrev i går... *ler*

Jag är en prinsessa i min egen stad i min egen lilla fantasi värd. I den staden är bara dom som skriver lite knepigt och säger fel ibland välkommna. I min lilla stad får man lite som man vill. Vi skriver brev till varandra. Kanske inte alltid så bra men vi förstår. Och när vi ska handla och räkna procent när det är rea i affären då får man själv säga det priset man tror att det ska vara. För ingen vet egentligen svaret. Där är det ingen som säger vad som är rätt eller fel, utan alla gör på sitt sätt som känns rätt. Min stad är en stad som ligger i utkanten av världen som den ligger i. det låter klurigt men i min värld och i min stad gör alla som dom vill. Alla åldrar är välkommna i min stad. Bara man stavar lite klurigt i bland. Ingen ska känna sig konstig, dum eller bortglömd. Alla är älskade för dem dom är och helt perfekta och inga brott kan hända. Grammatik och kluriga, knepiga och helt oförståliga saker är bara onödigt.  Poliserna får hitta på egna lagar och det värsta straffet som finns är att man får äta godis tills man spyr... visst är det klurit och knepigt. Min stad är helt perfekt för en sådan som mig. Och vem vet kanske även för diig.......

                                                                                   


jag är en lite prinsessa i min ena lilla värld...

jag är en prinnsessa i min egna stad i men igna lilla fantasi värld. i den staden är bara dom som skriver knepigt och säger fel i bland välkommna. i min lilla stad där gör man som man vill. vi skriver brev till varndra. kanske inte alltid så bra men vi förstår. och när vi ska händla och räkna procent när det är rea i affären då får man själv säga priset som man tror att det ska vara. där är det ingen som säger vad som är rätt eller fel utan alla kan göra på sitt sätt som känns rätt. min stad är en stad i utkanten av värden som den ligger i. det låter klurigt men i min värld och i min stad gör jag som jag vill. alla åldrar är välkommna bara man stavar som man vill. ingen ska behöva känna sig konstig, dum eller bortglömd. alla är älskade för dem dom är och helt perfekta och inga brott kan häda. poliserna gör egna lagar och straffet är att äta godis om man gör någe fel. min stdad är helt perfekt för en sådan som mig. och vem vet kanske även för en sån som diig....

image18

ååå skola nu i gen..

nu har det varit lov vecka nio... jag var sjuk hela vecka tio och fick ba ligga hemma och slappa... inget fel på det...
men nu vecka 11 då måste jag så klart till skolan... pallar inte.. vill ba va hemam ta det lungt slappa.... slippa allt..
jag orkar liksom inte, det blir bara för mycket i bland... skola, läxor, ligga efter, jobba, föreldrar, tjat, polare och pojkvännen. vem gör man sig av med först? vem blir kvar längst? det är nog dem enklaste frågorna. killen blir nog kvar längst för honom älskar jag ju. men sedan då? vem blir först skolan eller föreldrarna? hmm, blir nog mamma oxh papap för dom tjatar om skolan såå då blir det lungnare där. sedan försvinner skolan och sedan polarna och sisst min helt under bara kille som alltid finns där. tillomed mer än vad mina vänner gör. och ändå trodde jag att det var dom som skulle finnas för en mäst av allt. men men alla kan ha fel i bland. =)
men när jag ändå sitter här och tänker på hur allt har varit och hur det är och kommer bli så kan jag inte låta bli att fundera på hur det skulle varit om jag inte hade kille och jag bodde någon helt annan stans inte kände dem jag känner och inte hade några syskon utan det bara var jag och två föreldrar.. ( inte dm jag har nu) utan helt nytt liv. skulle man känna som man känner? skulle man ändå villja ta livet av sig allt för ofta? för även det perfektaste livet kan väll vara tungt i bland, det kan väll hända att man inte orkar leva ändå? utan att den ända lösningen men ser är att hänga sig, sjuta sig eller varför inte hoppa framför ett tåg. sakerna är så lätta att göra. varge morron åker jag tunnelbana till skola varför inte då bara ta ett enkelt litet steg ut, hoppas att man dör. men samtidigt vill man inte lämna sina älskade. sina polare som kanske inte alltid finns där men dom finns, sin familj som kanske inte alltid är dom man vill ha där eller som man bråkat med men dom är ändå ens familj, killen ja vad ska man säga han finns där hela tiden han älskar en och man behöver inte vara orolig men sedan då? skolan ja det är väll ett ställe där man slipper allt hemmifrån. man kan komma i väg och träffa andra vuxna som även om dom är ens lärare så kan man prata med dom, det sorliga är bara att alla bra lärare alla lärare man kan prata med slutar..... men men.


image17

kramar Maggie

varför?

just nu?
kunde du inte valt ett
bättre tillfälle? du vet hur jag mår...
och om du nu ville berätta det kunde du väll ändå ha
vänttat tills jag mådde bättre... du vet att jag och min kusin
precis blivit osams och du är den ända som vet  hur mycket jag saknar henne
och hur mycket hon betyder.. desutom har jag precis fått veta saker om min pappa som jag
alldrig velat veta.... såå varför ska jag nu oxå behöva känna mig så ful... måste du kolla på
porr för att bli upphätsad?? har du hela tiden jugit om varför du har slitz och more tidningar
är det för att kolla på tjejerna eller är det som du säger rolig läsning?? om tillexempelt
"otrohet och hur bar det är?" för det är ju vad det står i slitz.......


RSS 2.0